PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sezonun Ardından Videosu

Jotun
07-10-2007, 02:14
Motosiklette sezon varmıdır yokmudur bilemiyorum ama, bir sene içinde yaptığımız gezilerden toparladığım bir video hazırladım kendi çapımda bakalım hoşunuza gidecekmi :D

dnTtZfaRJVY

SedatTelçeken
07-10-2007, 12:06
Teşekkürler paylaşım ve emeğin için Adil. Ne zamandır, senin gezilerini göremiyorum sitemizde. Hatta bir ara Lakırdı kısmına dedim, Adil nerelerde gören duyan var mı? diye.
Senin o çeşme pozlu gezilerini çok seviyorum. Hatta kendi gezilerimde ne zaman bir çeşmeye rastlasam, aklıma hep sen ve senin o fotoların geliyor.
Devamından bizi mahrum etme!
Sevgiler Saygılar

devasa
07-10-2007, 02:56
selam...benzer bir yazıda ben yazmıştım.emeği gecen,yazılarıyla renk katan arkadaşlar nerde diye sormuştum...pasif üyelerden bazıları üzerlerine alınmıştı hemen...hoşgeldin,şahsım adına özlemiştim...istanbuldan selamlar...

metincetin
07-10-2007, 10:08
ADİL KARDEŞ
Güzel bir gösteri iyneada ve ciftealanıda ilave etseydin dahada güzel olurdu :)

Jotun
07-10-2007, 10:31
Teşekkürler paylaşım ve emeğin için Adil. Ne zamandır, senin gezilerini göremiyorum sitemizde. Hatta bir ara Lakırdı kısmına dedim, Adil nerelerde gören duyan var mı? diye.
Senin o çeşme pozlu gezilerini çok seviyorum. Hatta kendi gezilerimde ne zaman bir çeşmeye rastlasam, aklıma hep sen ve senin o fotoların geliyor.
Devamından bizi mahrum etme!
Sevgiler Saygılar

selam...benzer bir yazıda ben yazmıştım.emeği gecen,yazılarıyla renk katan arkadaşlar nerde diye sormuştum...pasif üyelerden bazıları üzerlerine alınmıştı hemen...hoşgeldin,şahsım adına özlemiştim...istanbuldan selamlar...

Sedat ve Yavuz abi, biryere gittiğim yok merak etmeyin ;) Sadece bu yaz farklı ve ilgi çekebilecek rotalar bulamadık, mayıs sonunda yaptığımız Istrancalar trophy macerası ve hazirandaki poliçe kampı dışında hep kendimizi tekrar ettik, o yüzden insanlar aynı görüntülerden sıkılmasın diye gezileri buraya taşıma gereği duymadım.
İlginize teşekkür ederim fırsatını bulursak inşallah beraber bişeyler yaparız.

ADİL KARDEŞ
Güzel bir gösteri iyneada ve ciftealanıda ilave etseydin dahada güzel olurdu :)

Metin abi İğneada yolundan 2-3 kare var videonun içinde kısa-kısa ama çiftalandan videom yoktu maalesef, zaten çiftalan grubunun klipleride muhteşem oluyor.

metincetin
07-10-2007, 10:45
Ben anlamam ozaman iyne ada daki varederonun resmini koy:)

KASAP
08-10-2007, 12:31
Görüntüler çok hoş. En son yaptığınız gezide ayrıca içimde kaldı. Yaza sizinle beraber hafta sonu programı yapmak isterim. Selamlar.

Engin1711
08-10-2007, 12:32
Güzel olmuş Adil.eline sağlık

volkano
08-10-2007, 01:10
güzel bi potbori olmuş..emeğine sağlık..çok beğendim..

Çekirge11
09-10-2007, 12:08
hocam ne sezonu ya fırsat buldukça gazlayacan
paylaşımların için teşekkür ederim.ellerine sağlık

skykaptan
09-10-2007, 12:20
adil abi eline emeğine sağlık abi şu makinayı bi alim inş kabul ederseniz hep beraber gezeriz