PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yola Selam-İki Teker ile Çok Tekerin Ardından- Bir Davet

leventvardar
27-10-2006, 02:53
Sevgili Arkadaşlar,

29 Ekim, Pazar günü, ben Levenrt Vardar ve çoğunuzun tanıdığı sevgili Hocam, eğitmen Zafer Akçay, uzun soluklu bir maceraya, bir geziye gaz açacağız.

Hikayemiz Demir Yolları ve Tren İstasyonları olacak. Mümkün olduğunca tren yollarının yanındaki patikalardan trenleri takip ederek, Türkiye'nin en batısından, en doğu ucuna kadar tüm tren istasyonlarını gezecek, göreceğiz.

Oraların insanlarını, güzelliklerini tanıyacağız. İstasyonlardaki demiryolu emekçileri ile vakit geçirip, onlarla sohbet edecek, geçtiğimiz yerlerin kendine has tatlarını alacağız. İnanıyoruz ki, her istasyonun bir hikayesi vardır.

Bu yüzden projemizi uzun bir vadeye yayıp, etaplar halinde tamamlayacağız. Türkiye'yi tren yolundan, motorlarımızla 10 değişik etap ile turlayacağız.

TCDD'nin kuruluşunun 150. yılında, 29 Ekim 2006 Pazar sabahı Alsancak Tren Garı'nın önünden uzun soluklu bir gezi, bir macera başlayacak.

Yola Selam..
İki Teker ile Çok Tekerin.
10,984 kilometre sürecek olan hikayesidir.
Bu hikayede..
2 Adam, 2 Motosiklet ve..
Binlerce İstasyon bulacaksınız.

Eğer, 29 Ekim sabahı özel bir işiniz yoksa, daha da önemlisi 29 Ekim kutlamalarına katılmayacak iseniz sizlerle sabah 10:00 dan itibaren Alsancak Garı önünde buluşmak bizleri çok mutlu edecektir. Eğer daha da vaktiniz var ise ve bizimle birkaç istasyon sürerseniz daha da memnun oluruz. Bu arada bu davetimiz İzmir dışında yaşayıp da güzergahımız sırasında içerisinden geçeceğimiz (bu etapta, İzmir, Aydın, Denizli, Burdur, Isparta ve Afyon) şehirlerde bize katılmak isteyen arkadaşlarımız için de geçerlidir.

Daha detaylı bilgi için; www.yolaselam.com

Selamlar, Sevgiler
Levent VArdar
Kuşadası

CABBAR
27-10-2006, 11:28
Yolunuz açık olsun.Çok güzel bir gezi olacak gibi.İnşallah sonuna kadar kazasız belasız gidersiniz.:)

Jotun
27-10-2006, 02:15
DD'ın açtığı http://www.enduroclub.org/forum/showthread.php?t=121 başlığında da belirtmiştim, çok güzel bir plan yapmışsınız yolunuz açık olsun... İzmirde olsaydım size az da olsa eşlik etmek isterdim, maalesef çok uzaklardayım ama belkide yolunuz bizim tren istasyonundan da geçer ve burada görüşebiliriz...

EnduroCu
27-10-2006, 02:40
değişik bir çalışma olacak, yolunuz ve bahtınız açık olsun hocam

capo35
27-10-2006, 08:22
levent hocam bu güzel yolculukta kaza ve belanın yanınızdan uzak durmasını diler, zafer abiyle birlikte keyifli bir yolculuk geçirmenizi temenni ediyorum.

Sevgilerimle,

RamazanGÖNÜLAL
29-10-2006, 11:18
Yolunuz acık olsun Ankaraya geldiginizde sizinle tanısmak isterim.

TurgayAlan
30-10-2006, 01:15
Sayın leventvardar ve Zafer bey..

Çıktığınız anlamlı serüvende yolunuz açık olsun.. Allah kaza bela vermesin..

Raporları dört gözle bekliyoruz..:)

leventvardar
31-10-2006, 01:41
Sevgili Arkadaşlar,

29 Ekim 2006 Pazar günü Yola Selam ekibi olarak yola çıktık.

Alsancak Gar'ından başlayan gezimizin ilk günü ile ilgili raporlarımızı en kısa zamanda geçeceğiz, ancak Anadolu şehirlerindeki internet bağlantıları malum :-)

İlk günümüz ile ilgili bir kaç resim ve kısa bir özeti www.yolaselam.com/seyahatname.asp linkinde bulabilirsiniz.

En kısa zamanda bir rapor ve bol resmi sizlerle paylaşmak üzere..

Selamalr, Sevgiler
Levent Vardar ve Zafer Akçay
yolaselam.com

bakkeyfine
06-06-2008, 02:01
syn levent vardar ddyollarıyla ilgililginç bir yer söyleyeyim, dalamana tren istasyonu yapıp sonra tiren raylarını geçirmeyip, senelerce boş bir gar olarak kalıyor.çok güzel bir bina ve şimdi zannederim ziraatle ilgili bir ofis.araştırmalardan kalanlar. bu proje bir dökümanter yapımmı olacak.yolunuz sağlıcakla, açık olsun arkadaşım...

rangermania
06-06-2008, 02:17
Hocam bu başlık açılalı 2 sene olmuş nedense sitelerinde güncel bir bilgi bulamadım...Sadece 29 Ekim 2007 de bitirmeyi hedeflediklerini yazmışlar...Ne durumdalar acaba...

spedy1
07-06-2008, 01:43
Oldukça ilginç bi fikir tren yolunu takip ederek istasyonları gezmek