Orijinalini görmek için tıklayınız : Murat YEŞİRCİ' yi kaybettik
serhatizm
27-08-2007, 11:00
supermoto da sıyah drz ıle yarışan, guzelderede bws ıle yavas gıtme yarısmasında bırıncı olan murat yesırcı arkadasımızı duzce cıvarında ybr marka motosıkletı ıle yaptıgı trafık kazası sonucu kaybettık..
hayal gıbı belkı ama olum bu kadar yakın arkadaslar..
aılesıne ve gerıde bıraktıklarına Allahtan sabır dılıyoruz.
ALLAH RAHMET EYLESIN, TAKSILATI AFFOLSUN.
skykaptan
27-08-2007, 11:16
allah rahmet eylesin allah yakınlarına sabırlar versinn
Engin1711
27-08-2007, 11:22
Allah rahmet eylesin..Çok acı.Allah Geride kalanlarına sabırlar versin
SerhatSaraç
28-08-2007, 12:38
Dün öküzova'dayken duymuştuk bu olayı Allah rahmet eylesın yakınlarına başsaglıgı dılıyorum.
TurgayAlan
28-08-2007, 12:56
Olayı şimdi öğrendim ve çok yakın bir arkadaşımı kaybetmiş kadar üzüldüm.:(
Kendisi ile Festival yavaş gitme yarışı sonrası tanışmış, Volkan bey ve rahmetli Murat ile oturup çay içerek uzun uzun sohbet etmiştik.:(
Allahtan rahmet,yakınlarına baş sağlığı diliyorum.:(
EnduroCu
28-08-2007, 01:47
Allah rahmet eylesin
gokhanerciyes68
28-08-2007, 08:17
Allah rahmet eylesin, çok zor bir durum.
Allah dan Rahmet Ailesine de Sabırlar diliyorum.
ruhiaykol
28-08-2007, 09:17
Biz öküzova kampında iken dokurcun bölgesinde düzceli birinin jandarma devriye arabasıyla kaza yaparak vefat ettiği haberi geldi. Belkide bu arkadaştır. Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin . Malesef vücut koruma hiç bişey yokmuştu galiba (kask dahil)
Yazık, Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına sabırlar versin.
Ne desek az,ne yazsak az.Ölüm bize en az yaşam kadar yakın.
Allah rahmet eylesin.
SedatTelçeken
28-08-2007, 10:16
Allah rahmet eyleye.
Geride kalanlara sabır diliyorum. Umarım evli değildir...Çocuğuda yoktur.
Sedat
AykutErda
28-08-2007, 11:51
Gerçekten çok üzüldüm..Çok temiz bir endurocu ve dosttu..
Yakınlarına ve tüm enduroculara baş sağlığı diliyorum..
yenisehirli
28-08-2007, 12:07
Allah Rahmet Etsin Günahlarini Affetsin Inşaallah
TrueLove
28-08-2007, 12:21
allah rahmet eylesin :(
serhatizm
28-08-2007, 12:51
maalesef evli, eşi 7 aylık hamile.. :(
ALLAH GUNAHLARINI AFFETSIN
ersin öztürk
28-08-2007, 01:03
ALLAH rahmet eylesın cok zor bır durum ALLAH aılesıne sabır versın
metinagca
28-08-2007, 01:18
Zannetmeki cennetle cehennem çok uzakta
Beklenmedik an mevt bizi bekler bu tuzakta. (Mehmet Fatin Baki)
Allah rahmet etsin...
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Yakınlarına ve dostlarına sabır diliyorum. "Daha dün" denilecek kadar aklımda yavaş gitme yarışındaki mücadelesi. İnanası gelmiyor insanın, yazık olmuş, çok yazık...:(
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar versin :(
Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Süpermoto yarışlarına fırtına gibi girmişti rahmetli.
Ölümün bizi ne zaman bulacağı belli olmuyor. Doğumgünümde bu haberi almak beni çok üzdü. Doğum ve ölüm arasındaki sayılı zamanı dolu dolu yaşayabilmek...
İçime hep bir korku girer motosikletli bir arkadaşın vefatını duyduğumda, "benim başıma da gelmesin sakın" diye. Benim veya herhangi bir başka motosikletlinin ne farkı varki vefat eden yoldaştan? Hiç, belki çevreme karşı daha dikkatliyim, belki korumalarımı mutlaka giyiyorum. Bunlar dışında hiç. Gerisi trafikte seyreden diğer araçlara bağlı değil mi? Elbette şans da var; yoldaki görünmez bir çukur, yanlışlıkla yola dökülmüş mıcır, belki yağmur... Liste uzar uzamasına da kazadan sonra "keşke daha dikkatli gitseydim" cümlesi bir işe yaramaz. En kötüsü ise "keşke daha dikkatli gitseydi" değil mi?
Lütfen, selenin üzerine bindiğiniz anda tüm korumalarınızı kuşanmış olun. Kendiniz için değil; anneniz, babanız, belki eşiniz, hele varsa çocuğunuz için. Belki bazılarınız farkında değil ama sizi hiç tanımayan pek çok motosiklet binicisi dahi siz kaza yaptığınız zaman üzülüyor, aynı benim gibi. Murat Yeşirci ile tanışma fırsatım olmadı ama ardında bıraktığı eşi ve hele babasız büyüyecek daha doğmamış çocuğu için içim nasıl acıdı tahmin edemezsiniz.
Aslında hepimiz Murat Yeşirci'yiz, ölüm hiç birimize O'ndan uzak ya da yakın değil. Korumalarınız ve dikkatiniz sizinle olsun...:(
RamazanGÖNÜLAL
29-08-2007, 06:33
Allah Rahmet etsin Ailesine sabırlar versin...
metincetin
29-08-2007, 06:57
allah tan rahmet, ailesine sabır dilerim
Dokurcunda, duyduğumuzda inanamamıştık Allah rahmet eylesin ,kalanlarının başı sağolsun... Keşkeler olmasın artık, dikkatli olun !hız yapmayın!güvenlik kurallarına uyun!
endurocu58
29-08-2007, 11:18
allah rahmet etsin umarım son olur
ApaçiNedim
31-08-2007, 03:46
allah rahmeteylesin geridkalanlara sabır
Tüm EC üyelerinin ve ailesinin başı sağolsun.Arkadaşlar dikkat böyle haberler duyunca çok üzülüyoruz.
KTMcengiz
14-10-2007, 02:19
Allah rahmet eylesin geride kalan ailesine ve dostlarina sabir eylesin.
Hayat Güzel Ölüm Aci
ALLAH rahmet eylesın gerıde kalanlara sabır.Bıraz yavaş arkadaşlar acele etmeyelım.
başımız sağolun,
ailesine sonsuz sabırlar... eşine ve inşallah onu yaşatacak olan çocuğuna özellikler...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.