Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Toplantısı
Evet... bayramdan sonra 27 ekim ve ya 29 ekim toplanıp tanışmaya ne dersiniz saati ve yeri beraber belirleyelim;)
bir aksilik olmassa orada olmak isterim....
yer konusunda ise biz daha önce bir kez bostanlıda bulusmustuk ama yine cogunluk yorumlasın
Kürşat hocam, 28-27 daha uygun, 29'unda heryer hem çok kalabalık olacak , hemde diğer sitelerin C.Bayram gösteri, tur vs planı var, yer k.yaka bostanlı vs olabilir, sana ters olursa başka yerde olabilir, arkadaşlar görüşlerini belirtsinler, ortak bir fikir oluşur nasılsa..
Sevgiler..
ben ehliyet sınavına girdim alınca istediğiniz yere gelirim ama almadan gel diyorsanız yine gelirim :)
slm beyler arzu ederseniz Urlada buluşabilriz. Çamurlanacak yer çok hele birde yağamur yağadı.
ama yere neresi olursa olsun fikir super ben varım.
metincetin
22-10-2006, 05:59
ızmırlı kardeslerım ve abılerım sızlerı rumelıhısarında toplanmanız daha uygun
AykutErda
22-10-2006, 06:17
Kürşat,dostum;istersen buluşmayı Karşıyaka-Bostanlı Balıkçı Barınağında yapalım..Martı sesi-deniz sesi-enduro sesi biraraya gelir,çay içer eskilerden konuşur bir hoş seda yakalardık..
Kürşat hocam 27 Ekim Cuma akşamı olursa mecbur cafe tarzı bir mekanda görüşebileceğiz. Eğer 29 Ekim günü uygundur denilirse benim ufak bir önerim olabilir. Güzelbahçe'de Shell benzin istasyonu yanından sola doğru dönüldüğünde, bahçe içerisinde Gizli Bahçe adında çok hoş bir mekan vardır. Muhtemelen bilirsiniz. Arzu edilirse gelecek kişi sayısına göre uzun bir masa rezerve ettirebilirim. Sohbetimizi açıkhava da güzel bir kahvaltı eşliğinde yapabiliriz. Önerim tartışmaya açıktır. 29 Ekim bayram dolayısıyla yoğunluk yaşarız denilirse, benim için diğer günlerde uygun. Önemli olan dostlarla bir arada olmak.
Sevgilerimle,
Kürşat,dostum;istersen buluşmayı Karşıyaka-Bostanlı Balıkçı Barınağında yapalım..Martı sesi-deniz sesi-enduro sesi biraraya gelir,çay içer eskilerden konuşur bir hoş seda yakalardık..
uygundur:D
Capo -35 'in yer önerisi bence güzel...29 ekim saat 14:00 de Üçkuyular vapur iskelesinin önünde (Karşıyaka istikametinden gelenlerde vapurdan yaralanmış olur) buluşur, Gizli Bahçe mekanına gidebiliriz (saati duruma göre değiştirebiliriz).......:rolleyes:
rallyraid35
23-10-2006, 02:26
dostum capo35 gizlibahçe güzel bir öneri ancak saat 10:00 daha uygun olur kanaatindeyim...
Pazar günü ilk feribot 10.00 da hareket ediyor, bilgilerinize..
arkadaslar bende pazar sabah 10 -11 gibi diyorum uckuyular vapur iskelesi onunden olabilir
cüneyd
f650
izmir
dostum capo35 gizlibahçe güzel bir öneri ancak saat 10:00 daha uygun olur kanaatindeyim...
banda sabah daha iyi uyar böyleceİzmirridersin 29 ekim kutlamak için düzenlediği şehir turunada katılmak isteyen arkadaşlarımızın bolca vakıtı olur.
Arkadaşlar belki iyi niyetlisiniz ama burası Enduroclub ve kulübe bağlı üyelerinin yazışma yeri, başka bir kulübün reklamını yapılmasına gerek yok sanırım, önce bir tanışalım sonra hangi etkinlikleri hangi kulüplerle yapacağımıza birlikte karar veririz ENDUROCLUB ÜYELERİ!!... olarak.;)
arkadaslar bugun kesınlestirelim yeri ve saati...
baska oneri yoksa pazar uckuyular vapur iskelesi saat 10 :30
cüneyd--f650--
cüneyd hocam başka öneri yok gibi görünüyor. 29 Ekim Pazar Üçkuyular vapur iskelesi önü saat 10.15 - 10.30 diyelim. 10.30'da hareket edilir.
Toplantı katılımı için mesaj gönderen dostların listesi ;
1- Kürşat
2- berkce
3- yzglcXR
4- Hazakan
5- Offroad
6- capo35
7- rallyraid35
8- cüneyd
Herhangi bir nedenden dolayı gelemiyecek arkadaşlar olursa lütfen belirtsinler. Organizasyona katılmayı düşünen başka arkadaşlar varsa Cumartesi günü saat 17.00'e kadar listeye kendilerini ilave etsinler. Son duruma göre Cumartesi akşamı rezervasyon yaptıracağım.
Toplantı yeri için uydu görüntülerinden ufak bir harita hazırladım.
http://img169.imageshack.us/img169/405/izmir3kj0.jpg
Görüşmek üzere şimdiden iyi bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum.
Sevgilerimle,
EnduroCu
27-10-2006, 02:24
Arkadaşlar izmirriders admini Şebnem arkadaşımız E.C üyesi oldu, ancak henüz üyeliği onaylanmadığı için cevap yazamamış, onun adına yazmamı rica etti,
Şebnem der ki :
--------------------
29'unda www.izmirriders.com olarak CUMHURİYET BAYRAMI kutlamaları etkinliğimiz içerisinde o gün İzmir turu yapacağız, tüm arkadaşlarımız davetlidir, ancak toplantı gününü 28 ine Cumartesiye alırsanız bende katılabilirim,, der..
Bilgilerinize..
hocam baska kuluplerin guurpların organizasyonları, toplantıları, fotoğrafları, gezileri, v.s v.s. leri EnduroClub ü ilgilendirmiyor, sizlerden ricam baska kulup-gurupların reklamını burada yapmamanızdır, yapacaksanız bir seyler gercek anlamda EnduroClub için EnduroClub uyesi olarak yapın,
yok bize ne bilmem ne riders tan falan?
son zamanlarda uzeri kapalı olarak bazı kişiler baska kulup site v.slerin reklamını yapar oldu,
bunlar EnduroClub kurallarına aykırı olduğu gibi bu işin etiğine de ters düşmektedir,
ben üç kuyuların neresi olduğunu bilmiyorum, konak a göre tarif edermisiniz.
Kürşat abi ehliyet yok biliyorsun, motorsuz gelirsem arkana alacakmısın beni???
ok görüşürüz arkadaşlar benide unutmayın o listede
arkadaslar p.tesi gününe yetiştirilecek projem dolayısıyla gelemeyecem sevgiler saygılar
KsK KTM LC4 400 SuPERmoTO
Sevgili Hazakan,
http://img282.imageshack.us/img282/6633/izmir2ft4.jpg
Kırmızı çember içerisine aldığım nokta konak vapur iskelesi. Bu noktadan Urla-Çeşme istikametine (Sahil yolunu takip ediyoruz) doğru 6 km devam ettinmi, sahil yolu seni direk üçkuyular vapur iskelesine getirir. (Yeşil yolu takip ediyoruz) Senin için daha kolay olacağını düşündüğüm bir başka alternatif rota; Mavi ile belirttiğim Bostanlı iskeleden arabalı vapura binip doğrudan üçkuyular iskeleye geçebilirsin. Pazar günü Bostanlıdan sabah hareket saatleri 07:20 , 08:00 , 08:40 ve 09:20 . Eğer 09:20 vapuruna binersen saat tam 10:00 da Üçkuyulardasın. Yanlız bu 4 seferde de araç taşıması yok. Eğer araçla gelebilirim dersen mecbur körfezi dolanman gerekiyor. (Her ihtimale karşı bostanlı iskele telf: 330 89 22)
Arkadaşlar birde unutulmaması gereken önemli bir konu 29 Ekim Pazar günü saat 02:00'da kış saati uygulaması başlayacak ve saatler 1 saat geri alınacak. Pazar günü herhangi bir karışıklığa sebebiyet vermemek için lütfen Cumartesi akşamından saatlerimizi 1 saat geriye alalım.
tranko hocam senide listeye ekledim.
Sevgilerimle,
hocam baska kuluplerin guurpların organizasyonları, toplantıları, fotoğrafları, gezileri, v.s v.s. leri EnduroClub ü ilgilendirmiyor, sizlerden ricam baska kulup-gurupların reklamını burada yapmamanızdır, yapacaksanız bir seyler gercek anlamda EnduroClub için EnduroClub uyesi olarak yapın,
yok bize ne bilmem ne riders tan falan?
son zamanlarda uzeri kapalı olarak bazı kişiler baska kulup site v.slerin reklamını yapar oldu,
bunlar EnduroClub kurallarına aykırı olduğu gibi bu işin etiğine de ters düşmektedir,
Kürşat demiş ki :
Arkadaşlar belki iyi niyetlisiniz ama burası Enduroclub ve kulübe bağlı üyelerinin yazışma yeri, başka bir kulübün reklamını yapılmasına gerek yok sanırım, önce bir tanışalım sonra hangi etkinlikleri hangi kulüplerle yapacağımıza birlikte karar veririz ENDUROCLUB ÜYELERİ!!... olarak.
Mesajımı düzelttim, sadece arkadaşımızın ricası üzerine yazılmıştı, herhangi bir art niyet olmadığını belirtirim..;) :)
cüneyd hocam başka öneri yok gibi görünüyor. 29 Ekim Pazar Üçkuyular vapur iskelesi önü saat 10.15 - 10.30 diyelim. 10.30'da hareket edilir.
Toplantı katılımı için mesaj gönderen dostların listesi ;
1- Kürşat
2- berkce
3- yzglcXR
4- Hazakan
5- Offroad
6- capo35
7- rallyraid35
8- cüneyd
Herhangi bir nedenden dolayı gelemiyecek arkadaşlar olursa lütfen belirtsinler. Organizasyona katılmayı düşünen başka arkadaşlar varsa Cumartesi günü saat 17.00'e kadar listeye kendilerini ilave etsinler. Son duruma göre Cumartesi akşamı rezervasyon yaptıracağım.
Toplantı yeri için uydu görüntülerinden ufak bir harita hazırladım.
Görüşmek üzere şimdiden iyi bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum.
Sevgilerimle,
Toplantı yeri detayı, (üçkuyular iskeleden sonra gidilecek olan yer) telefon(cep) ve adres verebilirseniz sonradan katılım için, veya başka yerden gelecekler için faydalı olacağı kanaatindeyim. bende de motor yok, gidilecek yerin mesafesi hakkında bilgi verirseniz ona göre arabayla veya kaskla (birinizin artçısı olarak)geleyim..
Teşekkürler..
Toplantı yeri detayı, (üçkuyular iskeleden sonra gidilecek olan yer) telefon(cep) ve adres verebilirseniz sonradan katılım için, veya başka yerden gelecekler için faydalı olacağı kanaatindeyim. bende de motor yok, gidilecek yerin mesafesi hakkında bilgi verirseniz ona göre arabayla veya kaskla (birinizin artçısı olarak)geleyim..
Teşekkürler..
yzglcXR, Ben Urladan gelecağim İskele bana biraz ters ama arabayla gelemazsen. Ben seni gelir alirim ;Artçı olarak, Üçkuyular iskelesinden. sen yeterki gelmek iste.
Tayfur! abicim sen sadece kaskını getir yeter,yerin hazır;)
Nihayet:D :D toplanıyoruz Capo 35 arkadaşımızın yazdığı saatte , harita ve güzergahlar doğrultusunda iskelede görüşmek üzere;)
Teşekkürler..
Toplantı yeriyle ilgili topluca intikal olacağı için çok fazla bilgi vermemiştim. Sonradan katılabilecek arkadaşları açıkçası hesap edemedim. Özür dilerim. Gidilecek yer oldukça basit aslında. Saat 10.30 da marşa basıldıktan sonra Güzelbahçe istikametine doğru gaz açıyoruz. Güzelbahçe merkeze gelmeden yaklaşık 50m önce (gidiş istikametimizin tam tersi yönde ) solda shell benzin istasyonu vardır. Benzin istasyonunun hemen yanından içeriye giriyoruz. (Ana yolda gizli bahçenin tabelası mevcut) Dümdüz devam ettiğimizde 40 m asfalt yolun sonunda bizi meyve ağaçları ile çevrelenmiş toprak bir yol bekliyor. Bu yolun sonunda 20 m gizli bahçeye ulaşılıyor. Üçkuyular iskeleden Gizli Bahçe yol ayrımına kadar toplam parkur uzunluğu yaklaşık 20 km.
Benim de artçım olmayacağından dolayı yanında 10lt 95 oktan kurşunsuz getiren her artçı seve seve kabul edilir. :)
Tel. Numaram : 0.533.277 18 33 / Ali AKDOĞAN
Sevgilerimle,
rallyraid35
28-10-2006, 01:35
Pazar Sabah Saat 10:15 Nasİpse Ordayim GÖrÜŞmek Üzre...
Toplantı yeriyle ilgili topluca intikal olacağı için çok fazla bilgi vermemiştim. Sonradan katılabilecek arkadaşları açıkçası hesap edemedim. Özür dilerim. Gidilecek yer oldukça basit aslında. Saat 10.30 da marşa basıldıktan sonra Güzelbahçe istikametine doğru gaz açıyoruz. Güzelbahçe merkeze gelmeden yaklaşık 50m önce (gidiş istikametimizin tam tersi yönde ) solda shell benzin istasyonu vardır. Benzin istasyonunun hemen yanından içeriye giriyoruz. (Ana yolda gizli bahçenin tabelası mevcut) Dümdüz devam ettiğimizde 40 m asfalt yolun sonunda bizi meyve ağaçları ile çevrelenmiş toprak bir yol bekliyor. Bu yolun sonunda 20 m gizli bahçeye ulaşılıyor. Üçkuyular iskeleden Gizli Bahçe yol ayrımına kadar toplam parkur uzunluğu yaklaşık 20 km.
Benim de artçım olmayacağından dolayı yanında 10lt 95 oktan kurşunsuz getiren her artçı seve seve kabul edilir. :)
Tel. Numaram : 0.533.277 18 33 / Ali AKDOĞAN
Sevgilerimle,
Teşekkürler adaşım, böylece sonradan katılabilecekler de yeri bulacaklardır, en azından cep'ten ulaşıp bilgi alabileceklerdir, Şebnem arkadaşımız da gelmek istiyor, onunla gelebilirsek motorla geliyoruz demektir, yalnız olursam 10.lt 97 oktan la geliyorum, :) :D son ana kadar bir aksilik olmazsa.. cep : 0543 895 57 77;)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.