Orijinalini görmek için tıklayınız : Adil "Jotun" Hamarat kimdir?
Adettendir yazdığım tüm forum-portallarda kendimi olabildiğince tanıtmaya çalışırım. Efendim ben Adil "Jotun" Hamarat, 1 Nisan 1976 yılında Çorlu doğumluyum ve halen Çorlu'da yaşamaktayım, elektrik teknikeriyim. Evliyim ve 2,5 yaşında ve şimdiden motosiklet tutkunu olan bir kızım var.
Motosiklete olan ilgim 80'li yılların sonunda ilkokul çağlarında rahmeli babamın 60küsür model 125lik rus motoruyla başladı, bu motorun ve diğer iki zamanlı doğu bloğu üretimi motosikletler üzerinde yıllar geçirdikten sonra bir süre bu sevdadan uzak kaldım. Ama sevgili abim ve eşinin motosiklet maceralarını görüp, dinledikten sonra içimde bişeyler tekrar hareketlendi. 1-2 senelik bir arayıştan sonra şu an için daha iyisini alamayacağımdan Çinli de olsa 2006 Mart'ta Zongshen ZS200GY-A model bir motosiklet aldım ve üstünden inemiyorum ;)
Birazda resim :rolleyes:
Bu benim kullandığım ilk motosiklet ama maalesef üzerinde resmim yok :( bu resim 1966 yılında çekilmiş, üzerindeki Rahmetli Babam.
http://www.adilh.com/moto/baba66.jpg
90'lı yıllar; o zamanlardan doğru yolu yani toprak yolu bulmuşum ama bu resim pekte örnek gösterilecek gibi değil :D
http://i93.photobucket.com/albums/l57/adilh/adil95.jpg
ve 2000'li yıllar; hala arazideyim ama böyle, örnek endurocu olmuşum herhalde :p
http://i93.photobucket.com/albums/l57/adilh/yalikoy/DSCN0068.jpg
Gezilerde, kamplarda şenliklerde görüşmek dileğiyle. İnşallah ilerleyen yıllarda motor değiştirdikçe bu konuyuda güncellerim:o
Yeni motoruda ekleyelim yazıya :)
http://img.photobucket.com/albums/v501/utkuh/moto/adil_st_1.jpg
inşallah kısa zamanda güncellersin konuyu. görüşmek üzere...
Engin1711
26-10-2006, 05:11
Evet hocam ...nostaljik fotoğrafların toplandığı bir galeri açsak iyi olacak.Bak Burda Jotun'un babasının fotoğrafıda çok güzel :).
Tekrar selamlar Jotun. İyiki varsın iyiki endurocusun .)
nostalji
nostalji
bizi hayatta tutan bu anılar değilmi
ben cok keyif aldım bu yazıyı okurken
bu arada allah rahmet eylesin babanda bayağı eski motorcuymus
selamlar
ayberk tuncer
Sonunda gönlüme göre büyük bir motorum oldu (AT derken ST oldu:) ), konuyu da güncelleme zamanı geldi.
İşte yeni dinazorum;
http://img.photobucket.com/albums/v501/utkuh/moto/adil_st_2.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v501/utkuh/moto/adil_st_1.jpg
AykutErda
13-03-2008, 10:38
..İnşallah ilerleyen yıllarda motor değiştirdikçe bu konuyuda güncellerim:o
inşallah kısa zamanda güncellersin konuyu.
Niye kardeşimizin motorunu beğenmedin mi??:)
Dostum , güzel makine almışsın , kazasız ve mutlu sürüşler dilerim..
37_Fahir
13-03-2008, 11:23
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin iyi günlerde binesiniz..:)
extrailt
13-03-2008, 11:23
Yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.
EnduroCu
13-03-2008, 11:34
makinen hayırlı uğurlu olsun hocam, kazaasız belasız kullanırısn inşallah
Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. Bülent
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, biraz yaşlı olduğundan kullanmış veya kullananların tecrübelerine bir hayli ihtiyacım olacak galiba :rolleyes:
Niye kardeşimizin motorunu beğenmedin mi??:)
Benim mesajım, Adil hoca'nın zongshen'ini kastederek "inşallah en kısa zamanda konuyu güncellerim" lafının arkasına söylenmişti. Yoksa cillop gibi tenere'nin nesini beğenmiyeyim.
Adil hocam hayırlı uğurlu olsun, derelerde tepelerde harcıyasın, çamurlar içinde kalasın:D
Hayırlı uğurlu olsun abicim. Allah kaza bela göstermesin. Daima kaskın takılı,farında açık olması dileğiyle
Engin1711
13-03-2008, 04:05
Adil,Hayırlı olsun kardeşim.
Allah Kaza bela vermesin İnşallah...
Önceki de çok güzeldi, bu da.
EnduroCu
13-03-2008, 04:09
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, biraz yaşlı olduğundan kullanmış veya kullananların tecrübelerine bir hayli ihtiyacım olacak galiba :rolleyes:
asfaltta 600 cc Racinglere kafa tutmassan ve sürekli red-line bölgesinde gazlamassan hic bir sey olmaz o makineye:D
Africa Twinci lerin de tahrikleirne kapılma sakın, AT den daha hızlı ve atik makinedir:D
TurgayAlan
13-03-2008, 04:39
Hayırlı olsun Adil..:)
Kazasız belasız günlerde kullanman dileği ile..
asfaltta 600 cc Racinglere kafa tutmassan ve sürekli red-line bölgesinde gazlamassan hic bir sey olmaz o makineye:D
Africa Twinci lerin de tahrikleirne kapılma sakın, AT den daha hızlı ve atik makinedir:D
valla dün motoru getirirken otobanda 5000 devire çok nadir çıktım, 5000 de zaten 110-120li civarlarda bir hızda yani benim için çok makul, eğer dediğin gibi ise ben onunla çok iyi anlaşacağım :) zaten Tenere Ahmet abinin başka bir başlıkta yazdıklarını okumuş ve etkilenmiştim. Şükür diyelim o zaman gönlüme göre motor bulmuşum:)
Aykut, İbrahim, Engin ve Turgay hocam çok teşekkür ederim, sağolun:)
Güle gülle kullan..
Dinazorun kaç yaşında .. .?
Güle gülle kullan..
Dinazorun kaç yaşında .. .?
sağol abi, 92 model 34500 kmde sahibinin 4 motorundan biriydi garajda daha fazla yatmasına kıyamadım :D
Bu arada geçmiş olsun acil şifalar...
ahtapotusdeniz
13-03-2008, 06:15
Hayırlı olsun. Güle güle kullan :P
metincetin
13-03-2008, 07:30
Adil Hayirli Olsun Bu Pazar Ciftealana Gel Kuzu Var Ona Göre
skykaptan
13-03-2008, 08:35
adil abicim hayırlı uğurlu olsunn
adil hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğimle, yakışmışsınız birbirinize,artık çıktığın turları burdan yazarsın.
Abi hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Gültekin
14-03-2008, 02:03
Adil hocam; hayırlı uğurlu olsun.
Güle güle kullan yeni canavarını.
SedatTelçeken
14-03-2008, 11:22
Hayırlı uğurlu olsun Adil hocam.
Güzel günlerde binmen ve keyfini bol bol çıkartman dileğiyle...
Sedat
Metin, Volkan, Murat, Burak, Gültekin, Bayram ve Sedat Hocam, iyi dilekleriniz için çok, çok teşekkürler.
Allah hepimizin gönlüne göre versin, kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
Adil Hayirli Olsun Bu Pazar Ciftealana Gel Kuzu Var Ona Göre
abi çok yağmur yağdı felaket çamurdur sizin orası ben inemem, insem bile hayatta çıkamam :D, nisan, mayıs gibi şu meşhur aynalı sazanlarınız için geleceğim ama...
metincetin
14-03-2008, 02:46
Metin, Volkan, Murat, Burak, Gültekin, Bayram ve Sedat Hocam, iyi dilekleriniz için çok, çok teşekkürler.
Allah hepimizin gönlüne göre versin, kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
abi çok yağmur yağdı felaket çamurdur sizin orası ben inemem, insem bile hayatta çıkamam :D, nisan, mayıs gibi şu meşhur aynalı sazanlarınız için geleceğim ama...
inişe büyük makinalar gecsindiye yolu 55 le düzelttik haberin olsun
örnek verelim
kışın orayı varedero ile indik ve cıktık vaktin varsa gel
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.