Orijinalini görmek için tıklayınız : "Under A Glass Moon" solo by Ertuğrul Musluoğlu (Dream Theater)
Çok iyi bir performans. Eğer ikinci linkteki enstrümantel şarkı onlara aitse daha da iyi.
oooo bi cem köksal daha yetişiyor güzel güzel...
güzel olan diğer şeyde babadan büyük destek, annem bana "çalgıcımı olacak oğlum ne bu gitar falan" derdi hep :D
----------------
bu arada ikinci linke bakmadan yazmıştım, Ertuğrul Malmsteen ve Blackmore sevmiyor galiba, Cem Köksal benzetmemi sevmediyse özür :)
helal ,cook güzel bi solo..halil dostum ertuğrul,u bayağı aşmış gördüm..transfer ücretlerini hemen görüşelim..
bravo valla hocam. ne kadar guru duysanız az. yolları açık olsun, başarı dolsun.
2.linkteki solo güzel olmuş ,çok güzel bir solo tonu yakalamış tam satriani tadında :) tebrikler..
tittytwister
29-05-2007, 12:25
Halil abi ertuğruldan sonra senide tebrik etmek lazım evladını bu derece destekleyen ebeveyn azdır sanırım ülkemizde,benim annem ve babamda müzisyendi buna rağmen böyle destek görmedim yada bende yetenek görmediler :) istanbula gelirseniz davetim halen geçerli :)
dr_inanc_sargin
29-05-2007, 10:05
Müzik adamlarının hayata daha farklı baktığını düşünüyorum, bunun genetik kökeninin olduğunu da babasından aldığı destek gösteriyor. Hayatında başarılar diliyorum genç arkadaşıma, sevgiler. :)
Engin1711
31-05-2007, 03:31
Harika...
Sınava giderken konvoy yapalım.
Sınav esnasında dışarıdan tempo tutarız korna sesleriyle.
:)
Bir de Ertunun gördüğü desteğe bizzat hamuslu nun evde misafir olarak tanık oldum.
Babam bana o kada destek olcaktı ne biliim elektriği icad eder ya da yerçekimini bulabilirdim.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.