PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 26-27 Mayıs Istrancalar Kamplı Gezisine davet

Jotun
21-05-2007, 04:53
Konu : 26-27 Mayıs Haftasonu planladığımız gezimize davet.

Açıklama : Çorlu ve Silivriden 4 kişiyiz, civardan daha fazla katılım olacağını sanmıyorum. Yapacağımız gezide Istrancaların altından gireceğiz, üstünden çıkacağız, karadeniz trakya sahilinde ne kadar koy varsa hepsine uğrayacağız. Hareket planımız harita üzerinde şöyle olacak.
http://www.gimildakteam.com/etkinlik/istranca.JPG

Yalıköyden gireceğiz, iskinin şantiye yollarından kıyıköye kadar gideceğiz, sonra bilmediğimiz orman içi yollarından puliçe ve panayır limanı koylarını keşfedeceğiz, buradan Iğneadaya kadar olan yolu kumsal veya kıyıya yakın yollardan tamamlayarak, geceyi geçirmek için Bulgaristan sınırına doğru mesela Beğendik köyünün yakınlarında bir yerde kamp yapıp yiyip içeceğiz :)

Kuş uçuşu 100-150 km olan fakat orman içinde kaybolmanında gerçekleşebileceği rotamız üzerinde bol bol dere-su geçişi, çamurlu yollar ve uzun kumsallar olacak. Deposuna güvenmeyenler yanlarına yedek benzin bidonu alsınlar.

Hareket Zamanı ve Buluşma :
26 Mayıs Cumartesi;
Çorlu-Silivri : Sinekli Köyü Su deposu altında 11.00'da

İstanbuldan Gelecekler : Ormanlı yarışlarının yapıldığı köyü biliyorsunuz, Kestanelikten köye girmeden yola devam ediyorsunuz, 5 km sonra Karacaköy'e geliyorsunuz. Karacaköy Jandarma karakolu karşısında saat 12.00 sularında buluşuruz. Yalıköyde öğle yemeği yedikten sonra ormana dalarız...

27 Mayıs Pazar ; Sabah kahvaltısı civarda küçük araştırma gezilerini takiben dönüş yoluna geçilecek, dönüş İğneada, Demirköy, Pınarhisar üzerinden asfalt yoldan yapılacaktır. İsteyen serbest olarak aklına en uygun rotayı kullanabilir.

Getirmeniz Gereken Yiyecek: İğneada da alışveriş yapılacaktır.
Yalıköyden ormana girileceğinden yanınızda çikolata-şeker bulundurunuz.
Kamp alaninda ve orman içinde icilebilir su bulunmaktadir.

Gezi için getirilmesi gerekenler :
1. Kamp malzemesi (Çadır, uyku tulumu, mat, pil, çakı, sabun vs.)
2. Tercihinize göre yiyecek ve içecek (iğneada'dan da alışveriş imkanımız var)
3. Yedek parça ve takım taklavat

Unutmuşum :) İrtibat için telefonum : 05332586977

http://i159.photobucket.com/albums/t154/gimildakteam/yol.jpg
http://i159.photobucket.com/albums/t154/gimildakteam/kartalkaya/100_0078Small.jpg
http://i159.photobucket.com/albums/t154/gimildakteam/kartalkaya/100_0098Small.jpg
http://i159.photobucket.com/albums/t154/gimildakteam/kartalkaya/100_0120Small.jpg

KTM
21-05-2007, 05:11
Super gezi , cok isterdim gelmeyi ama malesef bana uygun bir rota değil :) Yol benim çekirgenin sağlığına zarar lı .)9

profi
21-05-2007, 05:20
Super gezi , cok isterdim gelmeyi ama malesef bana uygun bir rota değil :) Yol benim çekirgenin sağlığına zarar lı .)9

Hehe sana kim dedi çekirgelerle takıl diye

EnduroCu
21-05-2007, 06:32
sen sat o güzelim 640 ı, kedinin ciğere baktığı gibi bakarsın tabii, mesafe azıcık uzayınca,
seni römorkçu seniii:D

Engin1711
21-05-2007, 07:13
Adil,tabi Trakyada da havalar iyileşti kamplar etkinikler..Çok iyi abi.Selamlar hörmetler..Kolay gelsin..
+ Bizde gelmek isteriz tabiki ;ama yaz tatiline girelim,planlar programlar ondan sonra inşallah..

AykutErda
21-05-2007, 07:24
Dostlar,rotanız çok güzel aslında ve benim görmediğim yerler hemde..Lakin zaman yok,artık başka bir tarihte turalarız.memleketinizi..

Bol foto isteriz..:)

Şenol
22-05-2007, 01:39
Dostum buyuk bır ıhtımal potadayım.:D (OGK) Guzergah sahane...

mertmertmert
22-05-2007, 09:24
26-27 mayıs , başka bir grupla iğneadada kamota olacağız , kamp alanımıza bekleriz , bi çayımızı içersiniz..;)

Jotun
22-05-2007, 04:28

Murat Hocam vermiş zaten cevabı :D , sağlık olsun ne yapalım ;)

Adil,tabi Trakyada da havalar iyileşti kamplar etkinikler..Çok iyi abi.Selamlar hörmetler..Kolay gelsin..
+ Bizde gelmek isteriz tabiki ;ama yaz tatiline girelim,planlar programlar ondan sonra inşallah..

Dostlar,rotanız çok güzel aslında ve benim görmediğim yerler hemde..Lakin zaman yok,artık başka bir tarihte turalarız.memleketinizi..

Bol foto isteriz..:)

Engin hocam, Aykut hocam havalar biraz daha ısınsın denizli kamplı gezi yaparız size uygun tarihlerde merak etmeyin, sezon yeni başlıyor...

26-27 mayıs , başka bir grupla iğneadada kamota olacağız , kamp alanımıza bekleriz , bi çayımızı içersiniz..;)

Mert kampı nereye kuracaksınız? uğramamak olmaz tabi, şimdi sizde pastalar, börekler, çörekler falan :D

Dostum buyuk bır ıhtımal potadayım.:D (OGK) Guzergah sahane...

Şenol, cumaya kadar durumunu netleştir, ona göre hazırlık yapalım. Abiminde maltepeden gelme ihtimali vardı onada bi sorayım bakayım kesin geliyormu.

MuratTekin
23-05-2007, 12:47
ahhhhh ahhhhhh ne çok isterdim gelmeyi ama elim ayağım bağlı adil, şu işlerimi bi halledeyimde ondan sonra yine yollardayım;)

ahtapotusdeniz
23-05-2007, 04:03
Ben Gımıldak Team in bir üyesi olarak herzamanki gibi orada olacağım. Cumartesi görüşürüz Adil' ciğim. :D

metincetin
23-05-2007, 09:34
adil kaedeş
makinaları yetiştirirsem yanında olacagım;)

Jotun
23-05-2007, 10:47
adil kaedeş
makinaları yetiştirirsem yanında olacagım;)

abi topla takımı gel, çok sevinirim :)

gezgin
26-05-2007, 12:03
bende gelmek isterim rota çok güzel yeriniz varmı 12ye kadar karacaköye yetişmeye çalışırım yetişemezsem yalıköye gelmeye çalışacagım
yanlız benzin işi beni düşündürüyor f 650 deposu bu rataya yeterli olabilirmi
bu rota tecrübesi olan arkadaş vardır herhalde
bu arada mertmert arkadaşın kampının nerede oldugunu biliyorum geçen hafta oradaydım dere kenarı
ve yagmur altında